Man Cave Essentials!


Elke man heeft een ruimte nodig die hij de zijne kan noemen. De ideeën zijn oneindig, dus laat de angst om een kamer te ontwerpen je niet van de wijs brengen - we hebben je gedekt. Hieronder hebben we een lijst met tips samengesteld om de grootste, meest manlijke Man Cave ooit te creëren.

Tip 1: Niet elke ruimte is de status van 'Man Cave' waardig

Zorg ervoor dat je een ruimte kiest waarmee je de hoeveelheid die je in een eenpersoonskamer kunt knijpen zo groot mogelijk kunt maken. Ideale plekken zijn: garages, schuren en/of kelders. Als je maar een vrije kamer hebt (of zelfs maar een deel ervan), geen zorgen, we zorgen ervoor dat je er het meeste uithaalt

Tip 2: Isolatie

Isoleer de ruimte en zorg ervoor dat deze geluiddicht is. Als je een schuur, zolder of kelder gebruikt dan kan het zijn dat deze niet optimaal geïsoleerd is. Het is belangrijk om dit in orde te maken, zodat het warmer en geluiddichter wordt. Scheelt een hoop trammelant als het luidruchtig wordt. Je wilt immers geen gezeur als de midnight poker game intens wordt.

Tip 3: Vind uw meubels

Het belangrijkste om ervoor te zorgen dat dit je droomruimte wordt, is dat je er alles van moet houden. Maak je geen zorgen of de dingen 'samengaan', dit moet 100% jouw ruimte zijn. Als je nog steeds heimwee hebt naar die geweldige bank dan heeft je betere helft je veto uitgesproken - zet het in de mannengrot! Dat gezegd hebbende, zorg ervoor dat je de ruimte niet overbevolkt raakt.

Tip 4: De ruimte aanpassen

Als je eenmaal hebt uitgewerkt wat je in je Man Cave wilt stoppen is het tijd om na te denken over wat de kamer compleet zal maken. Hier komt je persoonlijkheid in beeld, probeer dingen als memorabilia toe te voegen aan de muren en de planken. Welke sporten vind je leuk? In een mum van tijd heb je je ruimte gevuld.

Tip 5: Geniet ervan

Wilt u een centrale speeltafell, tafelvoetbal of misschien air hockey dan ga je gang. Maar laat dat de ruimte niet overweldigen. Balans is essentieel tijdens een Man Cave omdat het een gebied van de vele activiteiten zou moeten zijn. Lever een bar, een bioscoop, een elektronische apparatuur die u wilt kiezen.