Benodigdheden van de voorbeelden

Elke mancave is anders en ik ga u uitleggen wat u nodig heeft voor deze voorbeelden van mancaves.

denken

Gaming room

Wat je nodig hebt is een donkere kamer met 15 priezen die groot genoeg is om een grote tafel, tv, consoles, computers in te plaatsen. Vergeet natuurlijk ook geen mini-ijskast om nog meer plezier te hebbben tijdens het gamen. Rammen op die console.

muziek studio
Muziek studio

Je hebt een grote open kamer nodig zodat je jezelf kan horen wanneer je muziekmaakt. Plaats wat posters van je lievelings muzikant(e) op de muren. Zet eender welk instrument dat je gebruikt om muziek op te spelen in de kamer. Laat de muziek in u.

bureau
Bureau

Een niet al te grote kamer want anders hoor je jezelf nadenken, maar genoeg ruimte voor een computer (of laptop), printer, bureau en stoelen. Een koffiemachine is ook een aanrader. Stressen en panikeren terwijl je koffie drinkt.

projector
Bioscoop

Grote donkere kamer met een grote digitale tv aan de muur. Een popcorn -en drankmachine om echt het gevoel te hebben dat je in een bioscoop zit. Een digicorder en natuurlijk goede zetels met bekerhouders. Drie, twee, een. Begin te relaxen.

pull-ups
homegym

Grote kamer voor gewichten, staande fiets en een loopband om in topvorm te blijven. Blijven bewegen

pool
Pool café

Een grote kamer met een aanrecht en 2 pooltafels. Een rek voor de poolstokken is ook geen slecht idee. Misschien een kleine keuken in het café. Een jukebox voor een stressloze dag. Slaag maar raak!